ANASAYFA
KURUMSAL
YÖNETİM KURULU
İSTATİSTİKLER
SEKTÖRE BAKIŞ
SOSYAL
İLETİŞİM
ENGLISH

Gıda Sektörünün En Büyük Fuarlarından Biri olan Gulfood 2016'daydık

2.03.2016


Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai kentinde 21-25 Şubat 2016 tarihlerinde düzenlenen ve gıda sektöründe dünyanın en önemli fuarlarından biri olan Gulfood Fuarı’na üçüncü kez bir info stand ile katılan Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

170 ülkeden gelen katılımcı ve ziyaretçilere ev sahipliği yapan fuar süresince Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu iştigal alanında yer alan başta un olmak üzere maya, nişasta ve diğer ihraç ürünlerinin ve Türkiye’nin potansiyelinin tanıtımı gerçekleştirildi.

Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu tarafından info standı gezen ziyaretçilere İngilizce hazırlanan ve tatlı ve tuzlu unlu mamuller tariflerini içeren yemek kitabı ile sektörü tanıtan katalog dağıtıldı ve fuar süresince çeşitli unlu mamuller fuar ziyaretçilerine ikram edildi. Ayrıca, Tanıtım Grubu’nun ismi ve logosu bulunan mutfak önlüğü, çanta ve fırıncı seti dağıtıldı. Kum sanatçısı Veysel Çelikdemir'in un ve kum ile yaptığı gösterilere ziyaretçiler büyük ilgi gösterdi.

Fuarda info standımızı Gaziantep Valisi Sayın Ali YERLİKAYA, Gaziantep Belediye Başkanı Sayın Fatma ŞAHİN, Ekonomi Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sayın Tarık SÖNMEZ ziyaret ederek kum sanatçısı Veysel Çelikdemir'in gösterisini izledi.

TÜM HABERLER