ANASAYFA
KURUMSAL
YÖNETİM KURULU
İSTATİSTİKLER
SEKTÖRE BAKIŞ
SOSYAL
İLETİŞİM
ENGLISH

Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu Filipinler’de yürütülecek faaliyetler konusunda bilgi alışverişinde bulunmak üzere buğday unu ihracatçısı firmalarla bir araya geldi

2.02.2016


Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu (UTG), 8 Ocak 2016 tarihinde İstanbul’da UTG tarafından Filipinler’de yürütülen ve gelecek dönem yürütülecek olan tanıtım faaliyetlerine ilişkin bilgi vermek ve Filipinler buğday unu ihracatının artırılması hususunda bilgi alış verişinde bulunmak üzere halihazırda Filipinler’e ihracat yapan üye firmalarla bir toplantı düzenledi.

Toplantıda öncelikle anti damping soruşturması süresince UTG tarafından yürütülen çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgi verildi. Daha sonra ise UTG’nin Filipinler için planladığı Kalite Sertifikasyon Sistemi projesi hakkında bilgi verilerek firmaların görüşü alındı.

Türkiye’den Filipinler’e hard buğday unu ihracatının artırılması amacıyla söz konusu projenin hayata geçirilebilmesini teminen Tanıtım Grubu’nun organizasyonu kapsamında Filipinli un ithalatçılarının İstanbul’a davet edildiği organizasyona dair de ayrıntılı bilgi verildi.

TÜM HABERLER