ANASAYFA
KURUMSAL
YÖNETİM KURULU
İSTATİSTİKLER
SEKTÖRE BAKIŞ
SOSYAL
İLETİŞİM
ENGLISH

Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu Food&Hotel Indonesia 2015 Fuarı’nda

22.04.2015


Un ihracatında dünya lideri olan Türkiye, bu yıl 13. defa gerçekleştirilen ve UTG’nin ilk defa katıldığı Food&Hotel Indonesia 2015 Fuarı’nda ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Endonezya’nın Cakarta kentinde 15-18 Nisan 2015 tarihlerinde düzenlenen fuara Türkiye'den Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu’nun yanı sıra gıda sektöründe faaliyet gösteren 7 ihracatçı firma ve Şekerli Mamuller Tanıtım Grubu da katılım gösterdi.

Fuarda, Türkiye dışında ABD, Almanya, Avustralya, Avusturya,  B.A.E., Belçika, Çin, Danimarka, Endonezya, Güney Afrika, Güney Kore, Fransa, Hollanda, Hong Kong, Japonya, İngiltere, İran, İspanya, İsviçre, İtalya, Kanada, Kolombiya, Malezya, Norveç, Oman, Polonya,  Portekiz, Singapur, Şili, Ürdün, Tayland, Tayvan, Vietnam ve Yeni Zellanda’dan gıda ve otelcilik alanlarında faaliyet gösteren çok sayıda firma yerini aldı.

Dünya lideri Türkiye etkili bir tanıtım faaliyeti yürüttü. Endonezya başta olmak üzere Güneydoğu Asya ülkelerinde gıda (özelikle un ve maya) sektörüne ilişkin çeşitli alıcılar UTG standını ziyaret etti. Fuarın son günü de T.C. Cakarta Büyükelçisi Zekeriya AKÇAM da UTG info-standına ziyaret ederek fuara ilikin bilgi aldı ve kum sanatçısı Veysel Çelikdemir’in gösterisini izledi.

Ayrıca, kum sanatçısı Veysel Çelikdemir'in kum ile yaptığı gösteriler büyük ilgi topladı.UTG standında Türk mutfağından çeşitli unlu mamuller fuar ziyaretçilerine ikram edildi.Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu tarafından standı gezen ziyaretçilere Tanıtım Grubu'na ve Tanıtım Grubu kapsamındaki ürünlere ilişkin bilgiler içeren katalog ve Türk mutfağından unlu mamuller tarifleri yer alan yemek kitabı  ile Tanıtım Grubu'nun ismi ve logosu bulunan mutfak önlüğü ve çantalar dağıtıldı.

TÜM HABERLER